Joined : OHSEMM GIVEAWAY BY IRA and MIMI

Assalamualaikum. HEHE. Semenjak ter-menang Mega Giveaway lalu. Rase macam gedik nak join lagi. Best nya :).


Syarat-syaratnya :- 
  1. Terbuka kepada semua follower blog Mira dan Mimi 
  2. Like fan page Mira dan Mimi 
  3. Malaysian Only
  4. Hanya perempuan yang boleh join 
  5. Wajib letak banner dan buat post bertajuk "OHSEMM GIVEAWAY BY IRA and MIMI"
  6. Letak semua senarai sponsor dalam entry korang. #WAJIB 
  7. Wajib follow dan like semua fan page dan blog penaja.
  8. Tag 2 orang blogger yang aktif. Pastikan diaorang tahu tau 
  9. Hantar link entry korang ke comment box 
  10. Mira kalau korang dari blog mira dan comment box Mimi kalau korang dari blog Mimi. DI CBOX TAK DITERMA
  11. Pastikan korang hantar url entry dan bukanya url blog
  12. Sunat untuk click churp-churp mira #alaa,yang kat belah kanan korang tu  =')
  13. Sunat untuk follow Twitter Mira dan Mimi
  14. Giveaway diadili oleh MR RANDOM.ORG 
  15. Sesiapa yang mira dapati tak ikut peraturan Giveaway ni ,akan terbatal ya penyertaan dia. Kami taknak gugurkan.


Dah faham ?. Mai aku nak letak senarai sponsor. Lenguh tangan meng-like dan meng-follow depa...



SENARAI SPONSOR

WAJIB LIKE/FOLLOW/ADD





-FollowMid Vill Supplier Services-Like-
-Follow- Arol Mubin -Like-
-Follow- Izzah Zakaria -Like- -Like-
-Follow- Fiq'Ra -Like-
 -Follow- Eca Dwinky Asha-Like-
 -Follow- Nabila Medan -Like-
  -Follow- Miraa Hussin -Like-
-Follow- SofiartiOktarina -Like-
-Follow- Kaka Craft -Like-
-Follow- FyaPelangi - Like -
-Follow- Rara -Like-
-Follow- MayaLisa 
-Follow- Ainul Asyirah 
-Like- Aziera -Like-
-Follow- Nijuyon Sdn Bhd -Like-
-Follow- Nia Lidia  -Add-
-Follow- Khairil Mazri -Like-
-Follow- Efa Shawls -Like-
-Follow- Aina Hanani -Like-
-Add- -Follow-Eyja Masliza-Like-






TARIKH TUTUP : 13/4/2012



Tag :-

4 comments:

  1. thanks 4 the tag. kalO free nnty sy jOin Ouke. :)

    ReplyDelete
  2. hai :) maaf ganggu . saya adalah salah sorang penaja untuk Ohsemm Giveaway By Ira And Mimi :D

    anda sudah mematuhi syarat-2 yang ditetap ? kalau sudah , terima kasih ♥ kalau belum , segera berbuat demikian bagi mengelakkan sebarang kekeliruan :)

    terima kasih sudi baca comment dari saya ♥ maaf ia membuang masa anda :) SEMOGA BERJAYA ♥

    senarai peserta :

    http://belogeyja.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-ga-by-ira-and-mimi.html

    ♥ bye-bye :'D

    ReplyDelete
  3. yaya. tidak mengapa. saya sudah mematuhi syarat-syaratnya :)

    ReplyDelete